Charakterystyka rośliny Mieszanka zawierająca nasiona fasoli Mung,fasoli Adzuki oraz soczewicy zielonej. Kiełki te poza walorami smakowymi charakteryzują się wysoką zawartością składników wzmacniających organizm, witamin i soli mineralnych. Mieszankę podsmaża się na oleju, mieszając i doprawia do smaku. Świetnie nadaje się do sporządzania sałatek i jako przekąska. Wysiew kiełków: Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić na kiełkownicy: wypłukane nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin letnią , przegotowaną wodą. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu. Kiełki przepłukiwać i zlewać wodę dwa razy dziennie. Po 4-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia. |
Kupuj

Różne gatunki suszu CBD wysokiej jakości. 100% legalne.
Shop
Twoje rośliny potrzebują światła!
Shop
Niska pojemność, wysoka skuteczność.
Shop

“Zakupy w The Point to prawdziwa przyjemność”
~ Ania z Gdyni
Recenzje